Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tunnel met schroefdraad en een interne steen

SKU: Tunnel-121

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 10 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Een echt coole en trendy tunnel die, in tegenstelling tot andere tunnels, uit elke stretch wel wat kan maken. Hier krijg je namelijk een tunnel die zowel praktisch als uniek is. Dit juweel werd met een fonkelende steen voorzien die het licht opvangt en reflecteert als het op de facetgeslepen oppervlakte valt.

De steen is op de onderste tunnelrand vast gelast. De tunnel bestaat uit chirurgisch staal en is verguld met een oppervlaktecoating. Hierdoor heb je de mogelijkheid te kiezen tussen een contrastrijke zwarte of klassieke gouden versie. De steen is evenwel omkaderd door chirurgisch staal in een passende kleur.

Door de geintegreerde schroefdraad is het ongelooflijk eenvoudig de tunnel in je stretch in te brengen of uit te nemen. Deze schroefdraad zit uiteraard aan de binnenkant, zodat je huid er niet mee in aanraking komt bij het opschroeven.

Dit coole sieraad is in vijf verschillende groottes vanaf 8mm beschikbaar. Bij het kleinste model vult de steen bijna de hele tunnel op, terwijl er bij het grote model ruim plaats is tussen de steen en de tunnelrand.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!