Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%

Tunnel met gevlochten steenpatroon

Kleur:

Roodgoud

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

14 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tunnel met gevlochten steenpatroon

SKU: Tunnel-33

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 12 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze tunnel heeft een elegant gevlochten patroon op de voorzijde die bijna hypnotiserend kan werken. Het gevlochten design heeft tegelijkertijd kleine, transparante steentjes. De voorkant is gemaakt van messing en aansluitend gekleurd in een van de drie kleuren waar je tussen kunt kiezen. De messing voorkant is een beetje bredere dan de tunnel zelf, wat betekent dat de voorkant je oor iets meer zal bedekken. De tunnel zelf is gemaakt van chirurgisch staal, wat een van de meest gebruikte materialen voor piercing sieraden is. Chirurgisch staal kan gebruikt worden in piercings die volledig geheeld zijn.

Zoals hierboven beschreven, is het sieraad verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk glanzend, goud en roodgoud. Op de twee goudkleurige modellen is het contrast met de transparante steentjes groter dan bij het glanzende model, waar de steentjes eigenlijk een beetje opgaan in het materiaal. Ongeacht welke kleur je ook kiest, de steentjes hebben op alle modellen dus dezelfde kleur. Bemerk echter wel dat de twee kleinste modellen (6 mm en 8 mm) zo klein zijn, dat het onmogelijk is om steentjes op te monteren. Maar ze zijn op zich al zo gedetailleerd, dat je niet kan zien dat ze ontbreken.

Je kunt naar de kleur ook zelf de grootte kiezen. Dit sieraad is verkrijgbaar in de groottes van 6 - 16 mm, en dit is dan de grootte van de tunnel zelf, het stuk wat dus door je oor gaat. Als je dus een gaatje van 10 mm hebt, moet je dus ook voor 10 mm in diameter kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!