Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%

Tunnel met een roos en stenenrand

Kleur:

GoudZilverkleurig

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel met een roos en stenenrand

SKU: Tunnel-148

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: Varieert

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Rose

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Vele juwelen zijn mooi, andere uniek, terwijl sommige eenvoudig en zonder veel franjes zijn. En dan zijn er ook juwelen die zo onvatbaar mooi zijn dat je ze gewoonweg moet hebben. Deze prachtige tunnel met het ontwerp van een stijlvolle roos ten midden van vele heldere steentjes behoort onbetwistbaar tot de laatste categorie.

De roos, die de voorkant van het sieraad versiert, heeft een uiterst elegant en stijlvol ontwerp. Ze valt op door haar eenvoud en pracht en heeft heldere lijnen en kanten die deze roos net dat beetje extra geven. En alsof dat nog niet genoeg is, is de roos omringd met vele kleine steentjes. Deze glinsterende steentjes zitten dicht op elkaar zodat er een fonkelend kader ontstaat.

Dit sieraad, dat in groottes van 5 mm tot 16 mm doorsnede verkrijgbaar is, is op de achterkant uitgerust met een schroefdraad. Dit betekent dat deze tunnel zeer gebruiksvriendelijk is. Je kan de achterkant simpelweg afschroeven waardoor het zonder veel moeite in het gestretchte oorgat geplaatst kan worden, tot slot schroef je de achterkant er weer op en klaar is kees.

Je kan natuurlijk zelf bepalen of je liever het blanke of het gouden model wilt bestellen. Als je voor het gouden model kiest willen we je er wel graag van vergewissen dat enkel de voorkant verguld is, de rest is blank zoals bij het andere model.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!