BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tunnel met antieke look en levensboom

SKU: Tunnel-134

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 13 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tree

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een geheel uniek sieraad voor je stretch, dan heb je hier nu gevonden wat je zocht. Deze wonderlijke tunnel is gemaakt van chirurgisch staal, maar is overtrokken met een mooie, antieke goud coating die het sieraad een extra romantisch uiterlijk geeft.

De voorkant van deze tunnel is juist wat het sieraad zo speciaal maakt. De voorkant is namelijk versierd met het motief van een levensboon, die ook wel symbolisch Yggdrasil voorstelt, de boom die hemel en aarde met elkaar verbindt. De boom is gemaakt van messing, wat echt perfect bij de antieke goud look past. Daarnaast is de boom ook bekend van Charles Darwin, die het als een metafoor gebruikte voor de manier waarop mens en dier zich over de tijd heen ontwikkelen. De levensboom is dan ook op allerlei manieren een belangrijk en krachtig symbool.

Deze tunnel is bovendien ook verkrijgbaar in een breed spectrum aan groottes. Vanaf 14 mm en groter zul je zien dat het motief op de voorkant duidelijker is, en dat er lucht tussen de vele takken van de boom zit. De drie kleinste groottes zijn helaas te klein voor dit soort details, maar de boom is daarentegen heel mooi en nog steeds gedetailleerd uitgevoerd.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!