• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Zo retourneer je een product

opbrengst

Als je graag een sieraad terug wilt sturen, dan mag dat natuurlijk.
Hieronder vind je informatie die je nodig hebt als je een product retour wilt zenden.

Wat kan ik retour sturen?

Je kunt alles terug sturen (behalve speciale aanvragen of op maat gemaakte producten), zo lang je dit binnen de gerechtigde retourperiode doet én het sieraad nog in de originele verpakking zit. Als je het sieraad uit de originele, verzegelde verpakking hebt gehaald dan kan het helaas niet geretourneerd worden vanwege hygiëne.

Wat moet ik doen?

Als je de goederen terug wilt sturen, moet je ze natuurlijk goed verpakken zodat ze niet stuk gaan tijdens het transport. Wij raden het af om het verpakkingsmateriaal waar de producten in verstuurd zijn nogmaals te gebruiken, aangezien deze slechts voor eenmalig gebruik bedoeld zijn.

Sommige pakketten kunnen ook zoek raken bij de post, dus om er zeker van te zijn dat het pakket bij ons aan zal komen, kun je ervoor kiezen om het pakket met verzekering te verzenden. Pakketten die je naar ons retour stuurt, zijn niet bij BodyMod verzekert. Let op: pakketten met verzending naar afhaalpunten en pakketten die verzonden zijn met de optie dat de kosten voor de ontvanger zijn, worden niet aangenomen of afgehaald.

Wat moeten wij van jou ontvangen?

Wij moeten natuurlijk datgene waarvoor jij graag je geld terug wilt hebben, ontvangen. Daarnaast hebben wij ook een kopie van het terugtrekkingsformulier hieronder of een zelfgeschreven brief met gelijkwaardige informatie.

Wij willen graag ook naar onze handelsvoorwaarden verwijzen, waar je meer kunt lezen over het retourneren van producten. Let op: wij wisselen geen producten om, je krijgt het geld terug gestort op je rekening. Als je het wilt omruilen voor een ander model, een andere kleur of een andere maat, dan moet je dit op onze site opnieuw bestellen.

Download ons terugtrekkingsformulier hier

Let op: als je gratis verzending hebt gekregen vanwege de grootte van je bestelling, dan zal deze korting van het teruggave bedrag afgetrokken worden als het restbedrag onder de grens van gratis verzending komt. Heb je daarnaast ook nog voor speciale opties gekozen, zoals bijvoorbeeld een verlenging van de retourperiode of een snellere leveringsmethode dan onze standaard methode, dan wordt dit ook niet vergoed.