Zo retourneer je een product

Als je graag een sieraad terug wilt sturen, dan kan dat natuurlijk.
Hieronder vind je informatie die je nodig hebt als je een product retour wilt zenden.

Wat kan ik retour sturen?

Je kunt alles retourneren (behalve speciale aanvragen of op maat gemaakte producten), zolang je dit binnen de gerechtigde retourperiode doet én het sieraad nog in de originele verpakking zit. Als je het sieraad uit de originele, verzegelde verpakking hebt gehaald dan kan het helaas niet geretourneerd worden om hygiënische redenen.

Wat moet ik doen?

Als je producten terug wilt sturen, moet je ze natuurlijk goed verpakken zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Wij raden het af om het verpakkingsmateriaal waar de producten in geleverd zijn nogmaals te gebruiken, aangezien deze slechts voor eenmalig gebruik bedoeld zijn.

Sommige pakketten kunnen ook zoek raken bij de post, dus om er zeker van te zijn dat het pakket bij ons aankomt, kan je ervoor kiezen om het pakket verzekerd en getraceerd te verzenden. Pakketten die je naar ons retour stuurt, zijn niet door BodyMod verzekerd. Let op: pakketten met verzending naar afhaalpunten en pakketten die verzonden zijn met de optie dat de kosten voor de ontvanger zijn, worden niet aangenomen of afgehaald.

Wat moeten wij van jou ontvangen?

Wij moeten natuurlijk hetgene wat je wil retourneren ontvangen. Daarnaast vragen wij ook een kopie van het annuleringsformulier hieronder of een zelfgeschreven brief met gelijkwaardige informatie.

Wij willen graag ook naar onze handelsvoorwaarden verwijzen, waar je meer kunt lezen over het retourneren van producten. Let op: wij wisselen geen producten om, je krijgt het geld terug gestort op je rekening. Als je het wilt omruilen voor een ander model, een andere kleur of een andere maat, dan moet je het gewenste product op onze site opnieuw bestellen.

Download ons annuleringsformulier hier

Let op: als je gratis verzending hebt gekregen vanwege de grootte van je bestelling, dan zal deze korting van het teruggave bedrag afgetrokken worden als het restbedrag onder de grens van gratis verzending komt. Heb je daarnaast ook nog voor speciale opties gekozen, zoals bijvoorbeeld een verlenging van de retourperiode of een snellere leveringsmethode dan onze standaard methode, dan wordt dit ook niet vergoed.