Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tepelpiercing met steentjes en gedraaid design

SKU: Nipple-53

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 14 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ondeugende soort tepelpiercing die alleen gezien zal worden door degene die jij wilt. Bekijk deze mooie en uitdagende tepelpiercing gerust, want deze heeft iets meer dan alle andere tepelpiercing. Het sieraad is een zogenoemde tepelschild, waarbij je tepel in het centrum van het sieraad komt te zitten als je het in hebt. De staaf zelf gaat door de piercing, en wordt gesloten met een sluitballetje aan beide uiteinden, en de ronde ring legt zich als een krans om je tepel heen.

De onderkant van de ring is versierd met een mooi en symmetrisch gedraaid patroon samen met drie transparante steentjes. De stenen zijn in een driehoeksformatie geplaatst op de zijkanten en de onderkant en vormen samen met het gedraaide patroon een symmetrisch geheel.

Je kunt dit sieraad in vier verschillende kleuren kiezen, maar net wat jij zelf het mooiste vindt. Er is een gewoon, neutraal glanzend model als je van bescheidenheid houdt, maar je kan ook voor de zwarte, gouden en roodgouden variant kiezen als je meer van kleur houdt. Wel moet gezegd worden dat het zwarte model niet pikzwart is, maar meer een donkergrijze nuance heeft.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!