• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tunnels van chirurgisch staal

Een tunnel van chirurgisch staal is een zeer mooi sieraad voor in je stretch, dat twee esthetische eigenschappen combineert. Het is namelijk elegant en markant tegelijkertijd. Chirurgisch staal is een kwaliteitsmateriaal waar veel mensen zich mee versieren. Hier kun je meer over tunnels van chirurgisch staal lezen, zoals bijvoorbeeld over de voor- en nadelen van het materiaal.

Groot aanbod aan tunnels uit chirurgisch staal

BodyMod.nl heeft een groot aanbod aan tunnels van chirurgisch staal. Wij hebben zo'n groot aanbod, omdat we graag willen dat jij de mogelijkheid hebt een sieraad te vinden dat écht bij jou past. Bij ons vind je tunnels in een veelvoud van kleuren en designs.

Maak een statement met dit markante en exclusieve sieraad

Tunnels uit chirurgisch staal worden voornamelijk gebruikt om je outfit een extra touch te geven. Met een tunnel van chirurgisch staal zet je een markant en tegelijktijdig een exclusief statement. Deze soort tunnel kan ook elegantie uitstralen. Het ligt er helemaal aan wat voor soort kleding je erbij draagt. Als je bijvoorbeeld een leren jasje draagt en voor een rock-look gaat, dan creëer je met een tunnel uit chirurgisch staal zeker een markante touch. Als je je juist vooral in vrouwelijke, lieve kleding kleedt, dan voeg je door zo'n tunnel te dragen juist een elegant accentje toe aan je look.

De keuze voor je nieuwe tunnel hangt dus vooral van je persoonlijke stijl af. De tunnel en je kleding moeten goed bij elkaar passen. Er is geen twijfel mogelijk dat je hier bij BodyMod.nl een passende tunnel vindt. Wij hebben een groot aanbod aan tunnels van chirurgisch staal, zodat het soms misschien wat moeilijk is om te kiezen - maar ja, dat noemen we dan maar een luxeprobleem...

Voor-en nadelen van tunnels uit chirurgisch staal

Er is geen twijfel mogelijk dat een tunnel van chirurgisch staal er ongelooflijk mooi en absoluut elegant uit ziet. Het duidelijke voordeel aan chirurgisch staal is dat je met zo'n sieraad sowieso een exclusieve en elegante look creëert. Daarnaast is chirurgisch staal ook duidelijk goedkoper dan bijvoorbeeld titanium. Dat betekent dat je een mooi sieraad voor je oor aanschaft voor een gunstige prijs. Daarnaast zijn tunnels van chirurgisch staal ook steriel, in tegenstelling tot tunnels gemaakt van acryl.

Voor sommige mensen kunnen tunnels van chirurgisch staal echter ook een nadeel zijn, vanwege het gewicht. Chirurgisch staal is zwaarder dan acryl en sommige mensen vinden dat het daardoor te zwaar is om in hun stretch te dragen. Daarentegen verschilt het gevoel van het gewicht per persoon, maar ook per sieraad natuurlijk. Dat maakt het nadelige gewicht ook weer een kwestie van persoonlijke smaak. Een oplossing kan zijn dat je zowel een tunnel van acryl als een tunnel van chirurgisch staal aanschaft, zodat je de metalen tunnel er uit kan doen en kan verwisselen met de acryl tunnel als je vindt dat het te zwaar begint te worden om de metalen tunnel te blijven dragen.

Wij hopen dat je hier een tunnel naar jouw smaak zult vinden.