Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25 en anders slechts €2,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Plugs uit chirurgisch staal

Ben je op zoek naar een mooi sieraad voor je stretch? Bij BodyMod.nl hebben we plugs van chirurgisch staal. Deze plugs worden door veel mensen gezien als de mooiste soort plugs die je kunt hebben, aangezien ze echt kwaliteit en elegantie uitstralen. Hoewel de kwaliteit van onze plugs zeer hoog is, zijn onze prijzen toch heel betaalbaar. Zo kun je je volgende plug hier bij BodyMod.nl kopen.

In deze tekst kun je meer ontdekken over plugs uit chirurgisch staal. Hier kun je meer lezen over de voordelen van zo'n plug, en bovendien geven wij je goede tips met betrekking tot de hygiëne, die natuurlijk zeer belangrijk is.

De voordelen van plugs uit chirurgisch staal

Er zijn meerdere voordelen die de keuze voor chirurgisch staal als materiaal bevorderen. Ten eerste is chirurgisch staal duidelijk goedkoper dan titanium. Chirurgisch staal heeft ook als voordeel dat het gesteriliseerd kan worden, wat een belangrijke factor is als je echt een optimale hygiëne wilt hebben. Er kunnen ook geen verkleuringen ontstaan op het staal. Als er wel verkleuringen op het staal komen, zijn dit vuildeeltjes die er afgewassen kunnen worden. Chirurgisch staal kan ook direct in een nieuw gezette stretch gebruikt worden.

Sommige mensen vinden het fijn om wat meer gewicht aan het oor te hebben, om zo de oorlellen nog wat meer uit te rekken. In dit geval is de keuze voor staal natuurlijk ook gunstig, aangezien chirurgisch staal zwaarder is dan bijvoorbeeld acryl of hout. Een van de grootste voordelen van plugs uit chirurgisch staal is dat deze van goud en titanium deklaagjes voorzien kunnen worden. Dat betekent dat je plugs van chirurgisch staal werkelijk in alle kleuren kunt krijgen.

Breed palette van plugs uit chirurgisch staal

In onze shop vind je een groot aanbod aan plugs van chirurgisch staal. Wij hebben onder andere plugs met blauwe en roze stenen in de schroef. Bovendien hebben wij ook de klassieke plugs met motieven in het midden. De kwaliteit van onze plugs is werkelijk hoog, en wij doen er steeds alles aan om de beste plugs te kunnen blijven leveren. Hoewel onze kwaliteit hoog is, betekent niet dat de prijzen dat ook moeten zijn. Bij BodyMod.nl bezuinigen wij niet op de kwaliteit om de prijs gunstig te houden. Wij willen graag dat onze klanten er op kunnen vertrouwen dat zij goede producten bij ons kopen.

Tips en tricks voor een goede hygiëne

Als je een stretch in je oor hebt genomen, is het heel belangrijk dat je regelmatig je wond goed reinigt. Als je dit niet doet kan er sneller een ontsteking ontstaan, die zeer lastig te bestrijden is. Als je een plug uit chirurgisch staal hebt, kun je deze uit doen en steriliseren. Daarom zijn plugs van chirurgisch staal overduidelijk beter te reinigen dan andere soorten plugs.

Lees meer over plugs en chirurgisch staal in onze blog

Als je meer over plugs en chirurgisch staal wilt lezen, kun je eens onze informatieblog bezoeken. Hier zul je waarschijnlijk ook de antwoorden op de meeste van je vragen vinden. Als je de antwoorden op je vragen niet kunt vinden, kun je je altijd tot ons wenden.