KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Septumpiercing uit 14 karaats goud met gedraaid design

SKU: Nose-139

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Draaien

Type: Septum ring

Plaatsing: Septum

Diameter van de ring: 10 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Omschrijving

Als alleen het beste goed genoeg is, dan is deze super gave septumpiercing van het puurste goud een hele goede optie. We hebben het hier over een kwaliteitssieraad van echt 14 karaats goud, waarbij je zelf kunt kiezen tussen twee goud varianten, namelijk gewoon geelgoud of witgoud. Als je voor de witgouden variant kiest, ontvang je een mooi sieraad in een staalblanke look, een echte tijdloze stijl. Kies je daarentegen voor de gewone gouden variant, dan ontvang je een traditioneel gouden sieraad met een klassieke warme gloed die zo kenmerkend is voor gouden sieraden.

Deze septumpiercing is gevormd als een ring met een uitsparing aan de ene zijde. Dit zorgt er voor dat het onwijs eenvoudig en gebruiksvriendelijk is om het sieraad in te doen en uit te nemen. Je hoeft de uiteinden slechts van elkaar af te twisten, en je kunt het al in je piercing schuiven. Daarna breng je de uiteinden weer samen, en het sieraad zit zoals het hoort. Trek de uiteinden niet van elkaar af, want dan wordt de ring verpest!

Het sieraad is versierd met een mooie transparante steen aan de onderkant, terwijl de ring zelf een mooi getordeerd ontwerp heeft. De getordeerde rand loopt helemaal door, en ook om de transparante steen waar het als een mooie lijst om de steen zit.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!