KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Septumpiercing uit 14 karaats goud met 10 steentjes

SKU: Nose-104

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 8 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Hoogte: 14 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Als je van luxe houdt en dit graag van top tot teen draagt, of beter gezegd van neusgat tot neusgat, dan moet je echt eens even kijken naar deze prachtige en overdadige septumclicker van het puurste goud. Deze septumpiercing is uitgerust met 10 kristalheldere steentjes die prachtig schitteren iedere keer dat het sieraad beweegt. Ieder steentje is namelijk facet geslepen, wat betekent dat de steentjes vele vlakjes hebben die het licht kunnen reflecteren. Diamanten zijn overigens op dezelfde manier geslepen.

De tien steentjes zitten heel dicht op elkaar op de brede onderkant, en ieder steentje wordt goed op zijn plek gehouden door vier kleine vangarmen die de steentjes van achteren vast houden. Het sieraad is verkrijgbaar in een koel en elegant 14 karaats witgoud, en in een karakteristieke en klassieke geelgoud.

Deze septumpiercing is uniek in zijn vorm, aangezien het zo ontworpen is dat het cirkelrond is, inclusief de kleine staaf die door de neus gaat. Dat heeft als effect dat het sieraad zich een stukje lager onder je neus legt dan bijvoorbeeld een septumclicker met een rechte staaf. Op die manier komt deze mooie septumpiercing dan wel weer heel goed tot zijn recht, met een mooie en zichtbare plek onder de neus.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!