Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-50%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Septumpiercing met dubbele rand met steentjes

SKU: Nose-90

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Hoogte: 16 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Met deze super mooie septumclicker met dubbele steenrand ontvang je echte luxe voor je geld. Er zitten in totaal 26 mooie en vonkelende steentjes op de rand van dit sieraad, welke er heel mooi en elegant uit ziet in het licht, wanneer alle ronde steentjes prachtig schitteren. De binnenste rand bestaat uit 12 steentjes terwijl de buitenste rand 14 steentjes telt.

Dit sieraad is een zogenoemde septumclicker, welke je kunt openen en sluiten met een simpele klik als je de staaf in of uit de ring klikt. De ring is cirkelrond en de vele steentjes lopen door tot de staaf, zodat je alleen de stralende en vonkelende halfboog kunt zien als je de septumpiercing in hebt.

Deze septumpiercing met dubbele steenrand is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Er zijn zowel klassieke kleuren als wat meer levendige kleuren om tussen te kiezen. Als je van kleuren houdt en graag een sieraad draagt dat lekker opvallend is, dan kunnen wij de turquoise, roze of lila variant warm aanbevelen. Als je daarentegen van een meer simpele en tijdloze stijl houdt, dan zijn zowel transparant als aurora borealis een hele goede optie.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!