Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Septumclicker uit 14 karaats goud met opaalstenen

SKU: Nose-127

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 7 mm.

Diameter van de ring: 9 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Hoogte: 15 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Dit is er echt een om verliefd op te worden, deze mooie septumpiercing van echt 14 karaats goud. Het sieraad is geschikt als een cadeautje voor een speciaal iemand, maar ook voor jezelf als je wel eens iets moois verdient!

Er is hier sprake om een septumclicker, die je eenvoudig opent en sluit met een kleine klik als je het staafje indrukt in het sieraad. Het kost daarom ook slechts enkele seconden om het sieraad in en uit te doen, dus het is heel efficiënt als je 's ochtends een hele hoop tijd wilt besparen om de rest van je uiterlijk klaar te maken voor de rest van de dag :).

Deze septumpiercing is verkrijgbaar in gewoon geelgoud en in het wat koelere witgoud. Beide modellen zijn mooi en verfijnd, maar hebben tegelijkertijd ook hun eigen uitstraling. Ze zijn beiden rijkelijk uitgerust met een parelrij van mooie, zachte opaalsteentjes die de ronding van het septumsieraad prachtig volgen, van het ene uiteinde naar het andere uiteinde. Er zitten in totaal 11 mooie en schitterende opaalsteentjes op dit sieraad.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!