Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-25%

Ring met twee doodskoppen

€8.18€10.90
-25%
0

Selecteer grootte

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Ring met twee doodskoppen

SKU: Ring-66

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Ball closure ring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Frenum, Hafada, Helix, Oorlel, Lorum, Lower labret, Tepel, Septum, Snakebite, Spiderbite

Diameter van de ring: 14 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 13 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Skull

Omschrijving

Hier kun je een super vette en coole ring met twee schedels kopen. De schedels zijn niet alleen ter decoratie, maar zijn tegelijkertijd ook nog het sluitmechanisme van de ring. De ring klem je eenvoudig indrukken en dan haal je de twee schedels er van af, doe je de ring in en doe je de schedels er weer op. Zo makkelijk is het!

Deze ring is in twee verschillende draaddiktes verkrijgbaar, namelijk 1,2 mm en 1,6 mm, zodat je de mogelijkheid hebt om het op verschillende plekken te gebruiken. De ring leent zich bijvoorbeeld bijzonder goed voor een septumpiercing, waar de twee schedels ook echt waanzinnig tot hun recht komen. Maar ze zijn ook heel leuk voor bijvoorbeeld een tepelpiercing of een intiempiercing, extra provocerend. Of, misschien wil je liever deze ring gebruiken in je oorpiercing? De mogelijkheden zijn zoals gezegd talrijk!

De twee schedels stoten elkaar aan de bovenkant, en leggen zich dan ook horizontaal langs de rand van de ring. Het ontwerp is in een super stoere stijl gehouden, en dat kun je ook duidelijk zien aan hoe de twee schedels ook zijn uitgerust met holle oogkassen, neusgaten en een grote, grijnzende mond die twee rijen tanden laat zien. Al met al is dit een mega gedetailleerd sieraad dat tegelijkertijd ook nog eens super praktisch is in gebruik met zijn handige sluitmechanisme.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!