ZOMER SALE

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Ring met een vast balletje

3,90 €
Op voorraad

De meeste personen kennen een ball closure ring en weten ook dat het sluitingsballetje uit de bal kan vallen of moeilijk er in te krijgen kan zijn. Hier presenteren we je de perfecte oplossing voor dit probleem- een ring met een vast balletje.

De ring ziet eruit als een normale ball closure ring met als enige verschil dat het balletje aan één uiteinde van de ring vast zit en aldus permanent bevestigd is. Trek dus zeker niet aan het balletje, want dat zou je het wel eens kunnen afbreken.

Hoe moet je deze ring dan openen? Dat vragen velen zich af. Het antwoord op die vraag is heel eenvoudig, de ring open je immers door hem licht te draaien, zodat de ring op een twisterring gaat lijken. Eenmaal je het sieraad door je piercing hebt gestoken, draai je de ring gewoon terug naar zijn normale positie, zodat het open uiteinde van de ring terug in het kleine holte in het balletje past.

Heb je geen zin in de omslachtige handeling die bij conventionele ringen te pas komen, bestel dan snel dit type ball closure ring.

Details
NaamRing met een vast balletje
SKURing-52
Type sluitingDraaien
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum, Tepel
MateriaalChirurgisch staal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met een vast balletje
Uw waardering
Ring met een vast balletje