Uitverkoop

Ring met cilindrische bal en opaalsteen

6,72 € Vanaf 7,90 €
Op voorraad

Deze ring lijkt op de meeste andere piercingringen. Het enige verschil is de bal zelf, die niet rond is, maar cilindrisch. Hierdoor ziet de opaalsteen aan de voorkant er enigzins plat uit. Dit betekent dat de steen plat op de huid ligt en dus naar buiten wijst.

De ring is verkrijgbaar in verschillende kleuren, diameters en diktes. Het is niet mogelijk om de balmaat te kiezen, omdat de grootte van de ballen de grootte van de ring volgt. De bal is altijd groter dan de dikte van de ring. 

Bij de kleine ringdiktes wordt de cilinder eenvoudig uit de ring geklikt en gemakkelijk opnieuw ingebracht. Maar bij de grotere diktes kan het een goed idee zijn om een ringopener te gebruiken, omdat een grotere ringdikte in combinatie met een kleine diameter moeilijk kan zijn om de cilinder eruit te krijgen. De cilinder heeft twee uitsparingen waarin de uiteinden van de ring moet worden ingedrukt. 

De eerder genoemde opaalsteen is geen echte opaal, omdat ze vaak erg breekbaar zijn en dus niet erg geschikt voor gebruik in sieraden. Het opaal is synthetisch, waardoor het duurzamer is. Bovendien zie je nauwelijks een verschil tussen een synthetische opaal en een echte opaal.

Details
SKU Ring-147
Type sluiting Ball closure
Type Captive bead ring
Materiaal Chirurgisch staal
Type edelsteen Synthetische opaal
is het item gelijmd? Ja
Type coating Ionencoating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met cilindrische bal en opaalsteen
Uw waardering
Ring met cilindrische bal en opaalsteen