Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25 en anders slechts €2,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Retainer - koop je nieuwe retainer bij ons

Retainers worden eigenlijk niet als echte sieraden beschouwd, omdat ze eigenlijk alleen maar tijdelijke alternatieven zijn als je je piercing sieraden even niet kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw bijbaantje, zoals achter de kassa in een supermarkt, waar je verteld wordt dat je geen zichtbare piercings kunt dragen.

Een retainer wordt normaal gesproken gemaakt van PTFE of siliconen, aangezien beide materialen zeer flexibel zijn en ook makkelijk te hanteren. Bovendien zijn beide materialen ook uiterst geschikt omdat ze doorzichtig gefabriceerd kunnen worden, zodat ze echt niet opvallen. Zodoende worden retainers ofwel doorzichtig gemaakt, ofwel in huidskleur tinten gefabriceerd, zodat ze zo onzichtbaar mogelijk zijn.

Retainers voor je tongpiercing

Retainers voor tongpiercings zijn bijzonder goed geschikt als je een retainer wilt die niet zichtbaar is wanneer je je mond open doet. Bij BodyMod.nl hebben wij verschillende retainers voor tongpiercings, waaruit je kunt kiezen. Wij hebben o.a. een aantal transparante uitvoeringen die je piercing echt goed kunnen verbergen. De uiteinden van de tongpiercing retainer kun je er af- en opschroeven, zodat de retainer goed op z'n plaats blijft.

Doorzichtige piercingsstaafjes zijn zeer geliefd

Afgezien van het feit dat wij tongpiercing retainers in ons assortiment hebben, hebben wij ook een aantal doorzichtige piercingsstaafjes, die ook erg goed zijn. Als je bijvoorbeeld je piercing wilt verbergen of je navelpiercing tijdens je zwangerschap wilt behouden, dan zijn deze doorzichtige piercingsstaafjes erg geschikt om te gebruiken.

Deze doorzichtige piercingsstaafjes zijn super effectief om je navelpiercing mee te verbloemen. Omdat het staafje uit het flexibele en doorzichtige materiaal PTFE vervaardigd is, is het moeilijk om te zien of je een piercing hebt of niet.

Als je een piercingsstaafje uit PTFE neemt, hoef je je ook geen zorgen te maken wanneer je door de metaaldetectiepoortjes in luchthavens loopt of wanneer je een MRI-scan moet ondergaan. PTFE heeft geen negatieve uitwerkingen op de omgeving.

Wil je meer over onze retainers weten?

In onze informatieblog kun je meer informatie over piercings, stretchen en retainers vinden. Wij hebben in onze blog veel goede en informatieve artikelen geplaatst waar je alles over het thema piercings, de juiste verzorging en de gebruikte materialen kunt vinden.

Als je nog andere vragen hebt waar je geen passend antwoord op kunt vinden in onze blog, dan kun je altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder.