Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Plug van hout met een sterretje van verpletterd turkoois

SKU: Plug-27

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Diepte: Varieert

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Ster

Omschrijving

Als je gek bent op organische materialen als hout, dan is deze plug het wel waard om nader te bekijken. Om de koperen draad in het sieraad te krijgen, was het nodig om de plug in tweeen te delen, en het vervolgens weer samen te lijmen nadat de draad er in zat. De lijnen komen echter in het oor te zitten, dus niemand die er iets van zal merken.

Op de voorkant van het sieraad zit een snijwerk in de vorm van een vijfarmige ster, met daarin verpletterd turkoois om het sieraad op een unieke en speelse manier te sieren. Het oppervlak van de steen is niet doorbroken, want het is geslepen en vervolgens glad gepolijst. De plug is verkrijgbaar in verschillende groottes, maar vanwege de complexiteit van het sieraad is de kleinste maat slechts 10 mm.

Wij willen heel graag benadrukken dat je het sieraad niet moet dragen als je in bad gaat, gaat douchen, gaat zwemmen of tijdens een andere vorm van fysieke inspanning - zoals bij alle sieraden gemaakt van hout, kan het materiaal niet goed tegen wisselende omstandigheden. Gebruik het sieraad dus alleen in een droge omgeving.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!