Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%

Plug van gebarsten glas in vijf kleuren

Kleur:

Blauw

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

14 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Plug van gebarsten glas in vijf kleuren

SKU: Plug-161

Type: Plug

Materiaal: Glas

Diepte: 10 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

De plug die je hier op de productafbeelding ziet is gemaakt van het puurste glas en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Eigenlijk is het niet het glas dat gekleurd is, aangezien de plug gemaakt is van transparant glas. Het zijn daarentegen de kleine barsten in het glas die opgevuld zijn met kleur. Hoe de kleine barsten zijn ontstaan, laten we eventjes voor wat het is, maar wat allen plugs gemeen hebben, is dat alle barsten naar het centrum toe gaan, net als een kogelgat in een venster. Het is dus niet zo dat het glas is gebarsten door een zware kracht er op te plaatsen, en dat daarna de kleur over de plug is gegoten en zo in de barsten is gelopen. Deze plug heeft namelijk een totaal glad oppervlak - je merkt dus ook totaal niet van dat het glas verpletterd is, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je snijdt als je de plug in je oor probeert te doen.

Aangezien het niet te controleren is hoe het glas barst, zijn alle plugs dus ook uniek wat betreft hun barsten. Een aantal heeft vele barsten, en dus ook veel kleur, terwijl andere plugs dit veel minder hebben. Je ontvangt echter wel altijd wat je besteld hebt, wat betreft de kleur en de grootte.

Nu denk je vast dat het een heel heftig sieraad is, aangezien het van glas gemaakt is. Maar dat valt reuze mee - het kleinste model van 6 mm weegt ongeveer 1 gram terwijl het grootste model van 16 mm ongeveer 6 gram weegt. Het is dus echt niet zo dat je pijn in je nek krijgt als je dit sieraad draagt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!