Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%

Plug uit hout met tribalpatroon

Houtsoort :

Rozenhout

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

22 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Plug uit hout met tribalpatroon

SKU: Plug-141

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Diepte: 15 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tribal

Omschrijving

Dit is een prachtig sieraad met een fantastisch tribaldesign waarvan de kleuren perfect harmoniseren met de kleur van het hout. Je kan deze plug kiezen in twee verschillende varianten, waarvan één uit ebbenhout dat donker is en versierd is met een gouden tribaldesign, wat de plug een elegante en antieke look geeft. Het andere model is van pallisanderhout , wat iets lichter en rozer van kleur is en daardoor wat vrolijker is.

Het prachtige design aan de voorkant van de plug zal je oren doen stralen en zal er daarenboven voor zorgen dat het lijkt alsof je plugs nog groter zijn dan ze werkelijk zijn.

Hout is een organisch materiaal dat de huid laat ademen omdat het een poreus materiaal is. Zo wordt ook ineens de vorming van onaangename geurtjes vermeden. Je moet echter wel vermijden houten plugs bloot te stellen aan water en vocht, daarom raden we dus aan om je plugs uit te doen voor het zwemmen en het douchen.

Deze plugs hebben we momenteel in stock met een diameter van 6 mm tot 25 mm. Zo hoef je dus enkel nog je favoriete kleur en maat kiezen om je favoriete sieraad binnen enkele dagen in je brievenbus te ontvangen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!