Bezig met laden...

Plug uit acryl met ingekapselde bloem

8,90 €
Op voorraad

Met deze ongelooflijk mooie plug van doorzichtig acryl kom je nu heel dicht bij Moeder Natuur. Deze unieke plug is namelijk versierd met een echte gedroogde bloem. Het acrylmateriaal geeft de bloemen een extra levendig effect, aangezien het op een vergelijkbare manier als een vergrootglas werkt wanneer je de bloem er door heen ziet.

De plug is verkrijgbaar in verschillende groottes, variërend van 12-25 mm in diameter. Als je de plug in 12 mm besteld, is deze gedecoreerd met slechts één bloemetje in een mooie zon gele kleur. Kies je daarentegen een plug van 14 mm, dan ontvang je er een met een groene en een oranje bloem. Alle andere groottes, beginnend vanaf 16 mm, hebben drie bloemen, elke in zijn eigen mooie kleur, zoals ook te zien is op de productafbeelding.

Het acryl heeft nog veel andere voordelen, dan alleen het feit dat het een mooi raamwerk is om deze bloemen. Acryl is een makkelijke vorm van plastic, aangezien het zowel super allergievriendelijk is als uiterst comfortable om te dragen. Het acryl voelt fijn en gemoedelijk op de huid en drukt niet onnodig in je oorlel, ongeacht de grootte van het sieraad.

Details
SKUPlug-18
TypePlug
MateriaalAcryl
Diepte14 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit acryl met ingekapselde bloem
Uw waardering
Plug uit acryl met ingekapselde bloem