NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-25%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug uit acryl met i love Playboy™

SKU: Plug-95

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Plug

Materiaal: Acryl

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Playboy bunny

Omschrijving

Deze plug is gemaakt van zwart acryl en bestaat uit twee delen. De plug zelf heeft een inwendig schroefdraad om het makkelijker in de stretch te krijgen. Zo hoef je je oor niet al te veel de belasten iedere keer dat je de plug in doet en weer uit doet, aangezien er geen hoge randen zijn.

De voorkant is versierd met de bekende Playboy Bunny, met zijn iconische rechtop staande oren en schattige vlinderstrikje. Het konijntje is heel strategisch geplaatst, zodat de plug in al zijn duidelijkheid "I Love Playboy" afbeeldt- Als je dus gek bent van Playboy en hun kwaliteitssieraden, dan kun je dit model in zes verschillende groottes bestellen, beginnend bij 6 mm tot en met 16 mm.

Het printje op de voorkant heeft tot slot een mooie oppervlakte finish gekregen, om het sieraad zo zijn 3D effect te kunnen geven.

De plug is gemaakt van acryl, wat een onwijs licht materiaal is. Het grootste model weegt bijvoorbeeld niet meer dan 3 gram, dus je merkt er vrijwel niks van als je het eenmaal in je oor hebt zitten.

Acryl bevat ook geen nikkel, dus als je helaas aan nikkelallergie lijdt, dan kun je deze plug zonder zorgen in je stretch dragen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!