Bezig met laden...
Uitverkoop

Plug uit acryl met een holografische doodskop

7,57 € Vanaf 8,90 €
Op voorraad

Houd je ook zo van sieraden die bijzonder zijn op een hele gave manier? Kijk dan eens naar deze super gave plug die uitgerust is met een holografische schedel op de voorkant. Het ontwerp met de mooie skull heeft een beetje een ruig karakter en is zeker niet weggelegd voor hen die van glitters en bling bling houden. In tegenstelling is het perfect voor hen die graag sieraden dragen met een edgy look en zeker niet alleen maar van doorsnee sieraden houden.

De mooie skull die te zien is op de voorkant van deze plug, is gemaakt in een holografisch ontwerp. Dat betekent dat de kleuren veranderen, afhankelijk van de hoek van waaruit je het sieraad bekijkt. Als je het sieraad van vooraf bekijkt, is de achtergrond wit met een zwarte skull. Maar als je het sieraad een beetje draait naar de ene kant, dan worden de kleuren omgedraaid en is dus de achtergrond zwart en de skull juist wit. Dat is echt een heel gaaf effect dat je niet heel vaak ziet bij dit type sieraden.

Deze plug van prachtig zwart acryl is verkrijgbaar in een groot aantal groottes, beginnend bij 5 mm in diameter, de kleinste grootte, terwijl de grootste grootte 25 mm is. Als je dus daar ergens tussen in zit, dan kun je nu een van deze super gave plugs met holografische skull op de voorkant kopen.

Details
SKUPlug-145
TypePlug
MateriaalAcryl
Diepte11 mm.
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Plug uit acryl met een holografische doodskop
Uw waardering
Plug uit acryl met een holografische doodskop