KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Plug met lotusbloem en een grote oranje steen

SKU: Plug-143

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 10 mm.

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Lotusbloem

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier zie je een onwijs mooie plug die echte koningen en koninginnen waardig is met zijn imponerende en gedetailleerde ontwerp. De plug is uitgerust met een mooie, grote steen in het midden, en kan met zijn mooie en warme nuance toch doen denken aan amber. De steen is geslepen in vele vlakjes, zodat het licht van alle kanten weerkaatst kan worden.

Maar de mooie steen met de warme gloed is slechts het centrum in het grotere geheel, wat namelijk een lotusbloem voorstelt. De buitenkant ligt als een mooie, goudkleurige lijst om de imponerrende steen. Het patroon is zowel mooi als gedetailleerd, en past dus ook mooi bij de rest van het ontwerp.

De goudkleurige plug is uitgerust met een achterkant die je op en af kunt schroeven, zodat je het sieraad heel gemakkelijk in het oor kunt doen. Het sieraad is verkrijgbaar vanaf 5 mm tot en met 16 mm in diameter, en hoe groter het sieraad is, des te duidelijker de lotusbloem natuurlijk ook is. De plug is prachtig in alle groottes, dus als je op zoek bent naar een unieke plug met een imponerende look, dan is deze hier een hele goede optie.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!