BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug met losse steentjes in het midden

SKU: Plug-121

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Diepte: 11 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Hier kun je nu een van de meest gave en bijzondere stretch sieraden op de markt bemachtigen. Je ziet hier namelijk een schitterende blank glanzende plug van chirurgisch staal, al lijkt het in eerste instantie op een tunnel met losliggende steentjes in het doorzichte holle gedeelte in het midden. De steentjes kunnen zich vrij bewegen in het doorzichtige holle gedeelte en het lijkt bijna alsof ze rond zweven in je stretch.

De plug is allereerst gemaakt als een gewone tunnel, waarna het gat in het midden gesloten is met twee doorzichtige plaatjes. In de praktijk fungeert het bijna als een raampje in je oor. De steentjes volgen jouw bewegingen en zullen dus ook vrij gewegen in de holle ruimte. Als je dus stil staat, zullen de steentjes natuurlijk ook stil liggen.

De mooie en unieke plug met losliggende steentjes is verkrijgbaar in vijf verschillende groottes. Het kleinste model van 8 mm in diameter bevat 3 steentjes in de holleruimte, terwijl de daaropvolgende groottes elk 5 steentjes bevatten.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!