KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Plug met druppelvormig antiek design

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Plug met druppelvormig antiek design

SKU: Plug-162

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 15 mm.

Type edelsteen: Hars imitatie opaal

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Teardrop

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Antieke sieraden hebben vaak vele verhalen, maar daarvoor zijn ze natuurlijk antiek en hebben ze niet gewoon alleen maar een antieke look zoals deze plug heeft. Het verhaal van deze plug is dan ook eigenlijk heel kort - van de productie tot het moment dat 'ie in je oor zit. De antieke patina die je ziet op de voorkant van deze plug is een zilver deklaagje. Het is wel heel natuurgetrouw en lijkt dan ook echt op een oud sieraad.

Niet alleen de voorkant is druppelvormig, want de opaal in het centrum is dat ook. Het is alleen geen echte opaal, maar een synthetische opaal. De steen is koepelvormig, dus het steekt een klein beetje uit aan de voorkant van het sieraad, zoals je ook kunt zien op de productafbeelding. Rond om de opaal zijn er kleine details zichtbaar in de vorm van cirkeltjes van kleine balletjes en andere mooie uitsnijdingen.

Al met al heeft deze plug wat nodig is om een nieuw sieraad onwijs veel ziel te geven. De plug is verkrijgbaar in verschillende groottes, waarbij de grootte van het druppelvormige schild groter wordt naar mate je een groter model kiest. Het schild is een beetje groter dan de plug zelf, maar je ziet de plug niet als het eenmaal in je oor zit. De plug is aan de achterkant hol, zodat het gewicht van dit sieraad ook op een passend niveau is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!