BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Playboy™ plug uit chirurgisch staal met pokerchip

SKU: Plug-96

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 10 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Playboy bunny

Omschrijving

Met deze mooie plug van Playboy™ kun je nu een duidelijk "player" signaal geven naar de rest van je omgeving.
De plug is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, en heeft een voorkant die gevormd is als een Playboy pokerchip. Deze zet je heel gemakkelijk in het oor aangezien het gemaakt is met een een klassieke en solide schroefdraad, zodat het ook goed blijft zitten.

Deze plug is verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties, die overwegend rood en zwart zijn. Je kiest zelf welke kleurencombinatie je het mooiste vindt, en het maakt niet uit welke je kiest, je zal sowieso onderdeel zijn van de game en opvallen. Deze plug is een van Playboys eerste stretchproducten. Je krijgt hier dus de mogelijkheid om je oor te sieren met een van de eerste Playboy™ plugs op de markt.

Onthoud dat het altijd een stuk makkelijker is om deze plugs in te brengen wanneer je een beetje Smelly Gelly gebruikt. Dat voorkomt dat het echte overwinningsgevoel in de kiem gesmoord wordt wanneer je voor de grap je pokerchip op tafel wilt gooien tijdens het pokeren met vrienden.

Ongeacht de grootte die je kiest, ontvang je deze plug met een totaal diepte van 10 mm, en het stuk dat je draagt is slechts 6 mm. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je nieuwe plug strak in je oor zit en er altijd scherp uit zal zien.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!