NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-5%

Piercingballetje uit 14 karaats goud met een steen

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Piercingballetje uit 14 karaats goud met een steen

SKU: Ball-35

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Losse bal

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Heb je een prachtig piercing sieraad van echt goud, maar heb je een nieuw of een extra balletje nodig? Dan heb je nu de mogelijkheid om een super mooi los balletje van echt 14 karaats goud met een schitterend transparant steentje te bemachtigen.

Dit piercing balletje van echt 14 karaats goud past bij sieraden met een draaddikte van 1,6 mm. Het balletje heeft zelf een diameter van 4 mm en past daarom bijvoorbeeld goed bij ringen, hoefijzers, labretten en rechte of gebogen staafjes. Of als je een navelpiercing van goud hebt is het altijd een heel goed idee om een extra top balletje te hebben. Als je dan je balletje kwijt raakt van een van je gouden sieraden, dan is dit extravagante losse balletje een heel goed reserve balletje om te hebben. Het balletje past ook heel goed bij sieraden die zelf al transparante balletjes hebben.

Het balletje is verkrijgbaar in de twee goud varianten van 14 karaats goud, zoals je ook kunt zien op de productafbeelding. De ene variant is 14 karaats geel goud en het andere is 14 karaats wit goud. Het balletje van wit goud past natuurlijk het beste bij een sieraad dat ook wit goud is. Dat geldt natuurlijk ook voor het gewone geel goud.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!