• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Ringen voor je oorpiercing

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan ringen voor oorpiercings. Ringen voor oorpiercings zijn doorgaans het meest geliefd als piercing sieraad. Maar waarom zijn ze eigenlijk zo geliefd? Een zeer groot deel van de bevolking heeft gaatjes in de oren, en vandaar dat de vraag naar ringen, ballclosure ringen en gesloten ringen ook zo groot is, in vergelijking met bijvoorbeeld lippiercings. Of anders gezegd: oorpiercings zijn de ''normale'' soort piercing in ons land. Daarom worden er dagelijks duizenden oorringen verkocht.

Oorpiercings maak men al duizenden jaren en is daarmee de oudste vorm van piercen. Misschien is dat ook wel de reden dat ze vandaag de dag nog steeds zo geliefd zijn? Wie weet. Wij bij BodyMod.nl zijn eensgezind als het aankomt op de verkoop van oorpiercings, en daarom bieden wij een rijke en gevarieerd assortiment aan verschillende soorten oorpiercings aan. Wij hebben ringen in een veelvoud aan kleuren, vormen en designs. Er is voor ieder wat wils.

Creëer je eigen stijl met een ring in je oorpiercing

Ons grote aanbod aan ringen voor oorpiercings helpt je bij het creëren van je eigen, persoonlijke stijl. Er gaat niets boven een eigenzinnige stijl hebben, waarbij andere mensen je misschien zelfs benijden. Het is mogelijk om die eigenzinnigheid in je persoonlijke stijl te brengen door de aanschaf van een ring voor in je oorpiercing, en dan wel een waarmee jij je onderscheidt van alle anderen en tegelijkertijd je eigen persoonlijke kleding stijl benadrukt.

Als je bijvoorbeeld een behoorlijke markante en door de oude punkrock scene geïnspireerde stijl hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte titanium ring om zo iets extra's aan je stijl toe te voegen. Voor de meeste mensen is het belangrijk om iets te vinden wat bij hun huidige stijl past. Als je iets gevonden hebt waar je aan verknocht bent, is er geen twijfel over mogelijk dat jij jouw persoonlijke stijl wilt laten zien.

Hoe wordt een oorpiercing gezet?

In de meeste gevallen wordt een piercing met een oorpistool geschoten. Dit instrument schiet pijlsnel een naaldje door het oor en zet het sieraad erin. Toch willen wij deze methode afraden. De beste plek om een oorpiercing te laten zetten, is bij een professionele piercer.

Een oorpistool kan niet 100% gesteriliseerd worden, wat betekent dat er een gevaar bestaat dat bloed en vuildeeltjes overgedragen worden aan de volgende klant. Daarnaast verstoort een oorpistool meer weefsel in het oor dan wanneer een professionele piercer een gaatje prikt met een naald. Wij bij BodyMod.nl raden altijd aan de oorpiercing bij een professionele piercer te laten zetten en niet bij een plaatselijke juwelier.

Kun je niet genoeg krijgen van piercings?

Als je van niets liever dan piercings houdt en graag nog meer wilt leren hierover, kun je ook onze informatieblog eens bezoeken. In onze infoblog vind je talrijke inspirerende artikelen over alles wat met piercings te maken heeft.