• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Oorlelpiercings - vind een nieuw piercing sieraad dat bij je past

Oorlelpiercings, of gewoon ''gaatjes'', zijn zonder twijfel de meest bekende piercings en hebben de meeste piercing sieraden als mogelijkheid. Vooral een groot deel van de vrouwelijke bevolking heeft wel gaatjes in de oren - zoals dit al duizenden jaren zo is. Oorlel piercings zijn gelukkig niet alleen maar voor vrouwen. Daarom is er ook een groot aanbod voor mannen die deze mooie piercing ook dragen.

Oorlelpiercings worden zoals boven genoemd ook wel ''gaatjes'' genoemd. En ook de piercing sieraden voor in de oorlellen worden oorbellen genoemd. Bij BodyMod.nl hebben wij oorbellen voor ieder wat wils.

Enorm aanbod aan oorbellen bij BodyMod.nl

Wij hebben een enorm aanbod aan sieraden voor in de oren. Ongeacht of je nu een man of een vrouw bent, jong of oud, het doet er niet toe. Piercing sieraden zijn voor alle geslachten, alle genders en alle leeftijdsgroepen. De kwaliteit van onze piercing sieraden is zeer hoog en onze prijzen zeer laag als mogelijk is. Wij streven er naar om een goede klantenservice te bieden, omdat wij geloven dat tevreden klanten niet alleen voor de gunstige prijzen bij ons bestellen, maar ook vanwege onze klantvriendelijkheid.

Als je vóór 15:00 bestelt (van maandag-vrijdag), verzenden wij jouw sieraden nog diezelfde dag.

Vind oorbellen die bij jouw stijl en jouw persoonlijkheid passen.

Als je op een zelfbewuste manier jouw stijl presenteren kunt, laat je dan inspireren door ons grote aanbod aan piercing sieraden voor in de oorlellen. Hier hebben wij oorbellen voor iedereen, zodat je zeker weet dat je ook iets wat bij jouw stijl en persoonlijkheid past, zult vinden. Veel mensen kopen piercing sieraden die bij hun persoonlijke stijl passen, om zo een fantastische en moderne look te creëren.

Ben je op zoek naar een piercing sieraad dat je met jouw eigen stijl kunt combineren? Dan ben je zeker weten aan het juiste adres!

Tips voor hygiëne

Het is belangrijk om je piercing regelmatig te reinigen - vooral in het begin is dit bijzonder belangrijk, aangezien de wond nog niet volledig geheeld is. Als je je wond graag optimaal wilt verzorgen, raden wij je aan om je piercing met isotone zoutoplossing te verzorgen. Dit product kun je zelf samenstellen, maar je kunt het ook bij ons kopen.

Wil je graag meer over piercings lezen?

Als je meer wilt lezen over piercings en de materialen waarvan deze gemaakt worden, raden wij je aan om onze informatieblog te bezoeken. De blog is nog in opbouw. Op onze blog hebben wij veel verschillende gedetailleerde artikelen geplaatst, waar je antwoorden op je vragen zult vinden. Zo worden bijvoorbeeld de voor- en nadelen van het gebruik van verschillende soorten piercing sieraden beschreven, evenals veel meer onderwerpen

Kun je echt de antwoorden op je vragen niet vinden in onze blog? Dan kun je op ieder moment contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.