37 artikel(en)

per pagina

37 artikel(en)

per pagina

  • 30 dagen retourrecht
    Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
  • Trustpilot
    Meer dan 600 goede beoordelingen ().
  • Betrouwbare klantenservice
    Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Navelpiercings voor zwangeren

Als vrouwen zwanger raken, denken zij vaak dat zij dan ook hun navelpiercing uit zullen moeten doen, omdat deze geen ruimte meer zal krijgen naar mate de buik groter wordt. Dat is echter niet persé het geval. Met een piercing die speciaal voor zwangeren ontwikkeld is, is het mogelijk om tijdens de zwangerschap je navelpiercing te behouden.

In de tekst hieronder kun je meer over navelpiercings tijdens de zwangerschap lezen. Als je al zwanger bent, en je graag je navelpiercing wilt behouden, moet je dit even lezen.

Behoud je navelpiercing tijdens de zwangerschap

Als je het graag wilt, is het echt mogelijk om je navelpiercing tijdens de zwangerschap te behouden, ook wanneer de buik echt groot groeit. Bij BodyMod.nl vind je speciale navelpiercings die ontworpen zijn voor een groeiende buik. Het staafje van de piercing is extra lang, zodat er genoeg speling wanneer de buik groeit. De staaf is van het flexibele PTFE materiaal gemaakt en vormt met de lichaamsvormen en bewegingen tijdens de zwangerschap mee.

Bij BodyMod.nl vind je verschillende navelpiercings voor tijdens de zwangerschap.

BodyMod.nl heeft een groot aanbod aan navelpiercings voor tijdens de zwangerschap. Zo hebben wij piercings in een grote variatie aan kleuren, vormen en designs beschikbaar. Je kunt zelfs een navelpiercing met een mooie steen kiezen. Bij ons kun je navelpiercings voor ieder wat wils vinden.

Bij BodyMod.nl hebben wij navelpiercings van hoge kwaliteit.

Als zwangere kun je er zeker van zijn dat je een product kiest dat 100% veilig is. Dat onze kwaliteit hoog is, betekent echter niet dat de prijs dat ook moet zijn. Bij BodyMod.nl willen wij hoogkwalitatieve producten tegen een nederige prijs verkopen.

Zoals bij alle piercings is het belangrijk dat de navelpiercing regelmatig gereinigd wordt. Bij BodyMod.nl verkopen wij ook passende naverzorgingsproducten voor verzorging en grondige reiniging van de piercing. Als je bacteriën en infecties voorkomen wilt, raden wij aan om de reiniging te doen met een van onze verzorgingsproducten.

Wil je meer over navelpiercings weten?

Als je meer over navelpiercings wilt weten, raden wij aan onze blog te bezoeken. In de blog kun je een grote hoeveelheid informatie over navelpiercings en andere piercings vinden. Hier kun je nalezen van welke materialen piercings gemaakt kunnen worden en wat de voor- en nadelen van verschillende materialen zijn.

Als je in onze blogs geen antwoord kunt vinden op de vragen die je hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Wij wensen je veel geluk met je zwangerschap.

Ps. Zwangerschapssieraden kunnen ook door mannen met bierbuikjes gebruikt worden :).