• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 375 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 375 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Navelpiercings

De navelpiercing is over de hele wereld bekend en zeer geliefd bij jonge vrouwen. Lees hier meer over dit fascinerende sieraad.

De navelpiercing is een zeer geliefde piercing

De navelpiercing werd zeer bekend toen Naomi Campell tijdens een modeshow een mythisch piercing sieraad in haar navel droeg. Piercing sieraden worden steeds geliefder en tegenwoordig is het dan ook net zo normaal als het dragen van oorbellen. De navelpiercing is vooral een ding bij jonge meisjes en vrouwen, maar ook vrouwen in de 50 hebben hun oog op dit type piercing laten vallen.

Wat voor een sieraad moet ik kiezen voor mijn navel?

De navelpiercing is zo populair dat je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende designs en materialen. De navelpiercing is zonder twijfel het soort piercing met het grootste aanbod en dat kun je in onze onlineshop zien.

Een gebogen staafje is het beste piercing sieraad om mee te beginnen als je net een navelpiercing hebt laten zetten. Dit soort piercing sieraad verstoort deze wonden niet in de helingsperiode. Piercing sieraden met een hanger zijn ook erg geliefd, maar kunnen beter pas gedragen worden als de wond volledig genezen is. Hangers kunnen de piercing naar beneden trekken, vandaar dat de standaardpiercings tijdens de helingsfase gekozen worden.

Als je liever iets wilt dat individueler is, kun je bijvoorbeeld ook een navelpiercing met een naam kiezen, zoals je eigen naam of de naam van een persoon waar je speciale gevoelens voor hebt.

Zwangeren met een navelpiercing

Als je zwanger bent, kun je natuurlijk ook je navelpiercing behouden. Vooropgesteld staat dan natuurlijk wel dat je een flexibel soort materiaal in doet. Wij raden dan altijd PTFE aan, omdat het super flexibel is en ook zeer allergievriendelijk. Dit flexibele sieraad kun je natuurlijk ook bij ons in de webshop kopen. Een aanbod aan navelpiercings voor zwangeren vind je hier.

Vind hier meer informatie over navelpiercings.