• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 65 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Madonna

De geliefde Madonna piercing is naar de wereldberoemde zangeres genoemd en moet altijd door een professionele piercer gezet worden! De piercing staat laag op de pijnschaal. Lees hier meer over dit soort lippiercing.

Beknopte geschiedenis van de Madonna piercing

De Madonna piercing is zoals gezegd naar de wereldberoemde zangeres genoemd. De reden dat dit soort piercing naar haar genoemd is, is omdat zij op die plek een moedervlek heeft zitten. Aan de linkerkant, boven de bovenlip. Voor de Madonna piercing wordt een labret gebruikt, een kleine piercing met een klein, plat schijfje aan de onderkant en een balletje aan de bovenkant.

Hoe een Madonna piercing gestoken moet worden

Op de eerste plek komt dat een Madonna piercing door een professionele piercer gezet moet worden. Dit soort piercing kan echter wel grote schade toebrengen aan tanden en tandvlees als het niet op de correcte wijze gezet wordt. Daarom moet het altijd echt door een gekwalificeerde piercer gezet worden. Eerst wordt de huidoppervlak ontsmet, zodat er geen bacteriën van de huid in de wond gaan komen. Daarna zet de piercer een stip met een steriele huidmarker. De huid wordt met een piercingtang beetgenomen waarna de piercingnaald vervolgens door de huid gestoken wordt. Ten slotte wordt het piercing sieraad dat met de naald doorgeschoten is dichtgemaakt met een balletje.

Welke grootte heb ik voor mijn Madonna piercing nodig?

Voordat je Madonna piercing gestoken wordt, is het handig om te weten welke maat piercing sieraad je piercer gaat gebruiken.
Vrijwel alle piercers gebruiken een labret met een dikte van 1,2 mm en een lengte van 10 mm.
Na 2-3 weken kun je het met een korter staafje verwisselen, aangezien de zwelling zeker verminderd zal zijn en de heling van de wond achter de rug is. De standaardpiercing is eigenlijk altijd 1,2 mm in de dikte en 8 mm in de lengte. Dat is dan ook de maat voor wel 99% van onze piercing sieraden uit de categorie Madonna. Als je toch twijfels hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met al je vragen.

Monroe

Een liefdeskind heeft vele namen. Dit is waarom piercings veel verschillende namen hebben die soms ook overlappen. Waar of aan wie je het ook vraagt, de piercing in de bovenlip wordt of wel Monroe of wel Madonna genoemd. Het maakt ook niet uit hoe je het noemt, of aan welke kant je de piercing wilt dragen, het is dezelfde soort piercing en ook hetzelfde soort sieraad dat je gebruikt.

Of je dit soort piercing nu dus Monroe of gewoon Madonna noemt, maakt dus niet uit. Hier bij BodyMod.nl hebben we ervoor gekozen om de piercing Madonna te noemen, omdat we hebben gemerkt dat de meeste mensen juist op dit woord zoeken.