• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Mannelijke intiempiercings - rechte staafjes

Het kan een voordeel zijn als je een recht staafje als alledaags piercing gebruikt. Een recht staafje is ook wel het beste sieraad voor een intiempiercing. Het is discreet en daarom ook het meest comfortabel onder je kleding. Het kan ook een echt groot voordeel zijn, wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent. Op deze manier ben je er zeker van dat je piercing verborgen is, omdat het niet zo veel plek inneemt onder de kleding.

Groottes

Rechte staafjes zijn er in verschillende groottes en materialen. Je moet natuurlijk een grootte kiezen die bij jouw piercing past. Wij hebben veel verschillende staafjes en als het om het kiezen van een lengte gaat, moet het zeker mogelijk zijn om hier een piercing te vinden die bij jouw intiempiercing past. Je moet er wel op letten dat je dezelfde staafdikte kiest als waar je oorspronkelijk mee gepierct bent, en je moet natuurlijk weten welke lengte je voor jouw intiempiercing nodig hebt (of wilt hebben).

Materialen

Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen als het om rechte staafjes gaat. Welk materiaal je het beste kunt kiezen, hangt natuurlijk sterk af van wat jij zelf graag wilt hebben of belangrijk vindt om te hebben. De materiaalkeuze is doorgaans ook afhankelijk van het type piercing dat je hebt, en jouw persoonlijk voorkeur. Hieronder hebben we een aantal materialen beschreven, met de daarbij horende voordelen. Als je dit allemaal hebt doorgelezen, zou je in staat moeten zijn om te weten welk materiaal je moet kiezen.

Acryl

Als het om de keuze van een materiaal gaat, kan het ook goed zijn om je af te vragen wat je nu eigenlijk wilt met het sieraad. Als je op zoek bent naar een sieraad dat in de alledaagse omgang zo onzichtbaar mogelijk moet zijn, kun je het beste voor een staafje van acryl kiezen. Vooral wanneer je graag een wat groter sieraad wilt hebben, is acryl een goede keuze, aangezien het een licht materiaal is dat niet veel weegt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld chirurgisch staal.

PTFE

Als alternatief kun je ook voor een volledig discreet en flexibel staafje gemaakt van PTFE kiezen, wat een zacht en flexibel materiaal is. Een PTFE staafje is de beste keuze als je vooral iets wat heel comfortabel voor iedere dag is, wilt dragen. PTFE kan in twee staafdiktes besteld worden - 1,2 mm en 1,6 mm/ Als je piercing groter dan 1,6 mm is, kun je beter zoals hierboven genoemd, een acryl staafje nemen.

Titanium

Je hebt natuurlijk ook de vrijheid om jezelf iets goeds te gunnen, en hiervoor is titanium echt een goede keuze. Staafjes van titanium zijn net als PTFE staafjes beschikbaar in 1,2 mm en 1,6 mm. Titanium is ook een zeer goed materiaal voor alledaags gebruik, aangezien het een heel zuiver materiaal is dat sterk, duurzaam en 100% nikkelvrij is. Als je dus last hebt van allergieën, is titanium hoe dan ook iets voor jou. Acryl en PTFE zijn natuurlijk ook vrij van nikkel, maar daarentegen dan weer niet zo sterk als titanium.

Chirurgisch staal

Last but not least, er zijn ook veel sieraden gemaakt van chirurgisch staal op de markt. Chirurgisch staal kan ook met verschillende soorten goudbedekkingen behandeld worden, wat het een wat meer exclusieve look geeft. Chirurgisch staal is wel zwaarder vergeleken met de boven genoemde materialen. Als je je piercing graag wat meer wilt oprekken, is de keuze voor een sieraad van chirurgisch staal sowieso gunstig, aangezien het relatief gewichtig is. Of je het nu graag lichter of zwaarder wilt hebben, beide mogelijkheden zijn aanwezig.