Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25 en anders slechts €2,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Intiempiercings voor mannen

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan intiempiercings voor de man. Intiempiercings zijn voor veel mensen vooral mooie piercings, die tegelijkertijd een prikkelende en provocatieve werking hebben. Ontdek meer over intiempiercings voor mannen.

Waarom een intiempiercing?

Er zijn veel mannen die er voor kiezen om zo'n piercing te laten zetten. De redenen hiervoor lopen uiteen. Hieronder vind je drie gangbare redenen voor het nemen van een mannelijke intiempiercing.

De adrenalinekick

Veel mensen kiezen voor een intiempiercing vanwege de enorme kick die het kan geven. Een intiempiercing betekent voor veel mensen daarnaast ook nog eens het meest ultieme wat er maar te krijgen is aan piercings. Daarom ondervinden sommige mensen ook zo'n kick aan het nemen van een piercing ''daar beneden''.

Seksleven een nieuwe draai geven

Als je een piercing in je intieme delen laat plaatsen, heeft dat ook een impact op je verdere seksleven. Vrouwen kunnen door een ring gestreeld en gestimuleerd worden - hetzelfde kan ook bij een man gebeuren. Met een intiempiercing kan een man zijn seksleven wat oppeppen. Aangezien mannen natuurlijk zeer gevoelig zijn in hun intieme zones, kan een intiempiercing ook een extra bevredigend gevoel toevoegen tijdens de seks.

Decoratie voor het lichaam

Veel mensen kiezen ook wel voor een intiempiercing omdat zij vinden dat het er mooi uitziet. Het is eigenlijk net als met tatoeages: mensen willen zichzelf graag met iets persoonlijks decoreren. De intiempiercings worden dan ook als persoonlijke decoratie gezien. Sommigen houden vooral van grote en opvallende piercing sieraden, terwijl anderen vooral van wat meer individuele en stijlvolle sieraden houden.

Hoe kun je een intiempiercing het beste reinigen?

Zoals bij alle piercings moet er bij intiempiercings ook acht geslagen worden op goede hygiëne. Als je net een intiempiercing hebt laten zetten, moet je deze zowel 's morgens als 's avonds reinigen, totdat de kritieke periode voorbij is. Als je piercing dan volledig hersteld is, hoef je het niet meer zo vaak te reinigen. Wij raden aan om 1-2 keer per week goed te reinigen, nadat de helingsperiode voorbij is.

Hoe kun je het beste je intiempiercing reinigen? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Bij Bodymod.nl hebben wij een groot assortiment aan goede en erkende verzorgingsproducten voor piercings. Met deze producten zorg je ervoor dat jouw piercings de optimale condities krijgt om zo mooi en gezond te blijven. Als je hier graag meer over wilt weten, dan kun je kijken in onze informatieblog en hier meer over lezen. Hierin staan veel goede tips voor de verzorging van intiempiercings.

Wil je graag meer lezen over intiempiercings?

Intiempiercings zijn voor veel mensen nog een taboe, maar niet voor ons. Als je graag meer wilt lezen over dit soort piercings voor mannen, dan kun je in onze infoblog kijken. Hier kun je veel informatieve teksten vinden.
Mocht je nog steeds onbeantwoorde vragen hebben, of twijfel je ergens over? Dan mag je zeker contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen je graag verder bij al je vragen.

Veel plezier met je intiempiercing!