• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Fake Strecth - als je graag een fake stretch wilt hebben

Als je vindt dat een stretch in het oor er tof uit ziet, maar geen echte stretch wilt hebben, dan hebben wij de oplossing. Met een fake plug is het mogelijk om je oor er gestretched uit te laten zien. De fake plugs zijn niet van echte plugs te onderscheiden. Het enige onderscheid is natuurlijk dat een fake plug net als een oorring ingedaan moet worden, zonder dat je je oorlel hoeft te stretchen. Cool toch?

Groot aanbod aan fake plugs voor iedereen die geen echte plug wil hebben

Bij BodyMod.nl hebben wij verschillende fake plugs in veel vormen en kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld een fake plug in de vorm van een blikje. Dit blikje is een grappig product dat er als een echte plug uitziet als je het in je oor hebt. Naast dit blikjes vormpje hebben wij ook bijvoorbeeld de fake taperspiraal. Een spiraal taper is een heel gaaf sieraad en zeer geschikt als fake piercing sieraad. Het is heel moeilijk om het verschil tussen een neppe en een echte spiraal taper te zien wanneer deze gedragen wordt ik het oor.

Waarom Fake Plugs?

Er zijn veel mensen die een fake plug kopen in plaats van er voor te kiezen om een permanente stretch in hun oor te nemen. Ten eerste vooral omdat deze fake plugs er net als echte plugs uitzien en heel moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Daarnaast zijn ze zo geliefd omdat niet iedereen een echte plug wil hebben. Daarom zijn de fake plugs zo'n goed alternatief voor een echte. Met een fake plug wek je nog altijd de illusie dat je een stretch in je oor hebt, al is dit voor iedereen die langs loopt niet te merken. Daarom zijn ze zo geliefd.

Houdt jouw vriend of vriendin ook van piercings? Doe een fake plug cadeau

Fake plugs zijn een leuk geschenkidee voor mensen die van piercings en lichaamsversiering houden. Als je vriend of vriendin een oorpiercing heeft, kun je een passende fake plug of fake taper kopen en deze cadeau geven.

Wil je graag meer over stretchen en plugs weten?

Op onze informatieblog kun je een grote variatie aan informatie over stretchen en plugs vinden. Wij hebben heel veel interessante artikelen over alles uit de wereld van piercings en stretchen geschreven.

Als je vragen hebt, raden wij je aan om onze informatieblog te lezen en het antwoord te zoeken. Als je er nog steeds niet uitkomt kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.