Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Dermal Anchor - Micro Dermal - One-Point-Piercing

Dermal anchor is zonder twijfel een van de mooiste piercingssoorten die er zijn. De piercing sieraden die je hiervoor kunt krijgen, zijn zelfs nog mooier. Dermal anchor staat bekend onder vele namen. Enkelen hiervan zijn: micro dermal, one-point piercing en natuurlijk dan dermal anchor.

In deze tekst kun je meer over de dermal anchor lezen. Zo krijg je een breed inzicht in ons grote aanbod aan piercing sieraden voor dermals.

Bevalt een dermal anchor je wel goed? Lees dan even verder!

Bij BodyMod.nl hebben wij een groot en spannend aanbod aan dermals.

Wij zijn er trots op om zo'n groot aanbod aan dermal sieraden te hebben. Bij ons kun je een veelvoud aan lichaamssieraden in veel verschillende vormen vinden. Wat je dus ook mooi vindt, of het nu dermals met stenen zijn, vergulde dermals of juist iets totaal anders - wij hebben sowieso datgene naar jouw smaak. Op het moment hebben wij een design in de vorm van een moer in ons assortiment. Werp eens een blik op ons grote aanbod, en bestel je volgende dermal anchor bij ons.

Wetenswaardigheden over Dermal Anchors

Als je de gelukkige bezitter van een dermal anchor of een micro anchor bent, heb je nu de mogelijkheid om het topballetje af te schroeven. Een gemeenschappelijk kenmerk van onze sieraden, waarbij je de topbal af kunt schroeven, is de maat van de doorsnede. In Europa gebruiken wij vrijwel altijd dezelfde maat, of het nu Spanje is of Nederland. Daarom kun je hier rustig een nieuw sieraad bestellen, zonder te twijfelen of deze wel op je dermal anchor gaat passen.

100% zuivere materialen voor Dermal anchor

De materialen die gebruikt zijn voor onze piercing sieraden voor dermals zijn ofwel chirurgisch staal, ofwel titanium. Zo hoef je wanneer je een nikkelallergie hebt niet bang te zijn, aangezien zowel chirurgisch staal als titanium geen nikkel vrijgeven. Deze twee materialen zijn daardoor erg geschikt voor lichaamssieraden. In ons assortiment aan piercing sieraden voor dermals vind je enkel sieraden die of van chirurgisch staal of van titanium gemaakt zijn.

Hoe kan ik mijn piercing het beste verzorgen?

Als je een piercing hebt laten zetten, is het belangrijk om aan goede hygiëne te denken. Zolang je piercing nog niet 100% geheeld is, moet je zowel 's ochtends als 's avonds de wond met verzorgingsproducten reinigen, om ontstekingen en infecties te vermijden. Zodra de wond helemaal hersteld is hoef je de piercing nog maar 1 of 2 keer per week te reinigen.

Wij raden aan om gebruik te maken van speciale verzorgingsproducten voor piercings bij het reinigen van je piercing. Bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan professionele verzorgingsproducten, die effectief reinigen en verzorgen. Als je niet zeker bent over de hygiëne, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je altijd helpen.

Bezoek onze infoblog en ontdek meer over piercings

Als je meer over de wereld der piercings en alles wat daarmee te maken heeft wilt leren, neem dan eens een kijkje in onze informatieblog. Wij hebben veel moeite gestoken in het schrijven van spannende en inspirerende artikelen met informatie over piercings en thema's die daarmee te maken hebben. Hier kun je antwoorden op veel vragen vinden, zoals de voor- en nadelen van verschillende materialen, of van verschillende piercingssoorten en alles over de hygiëne.

Kun je nou echt geen antwoord op je vraag vinden? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.