• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tapers in package deals

Als je al in het stretchproces bent, krijg je nu een goed aanbod toegeworpen. Hier kun je bijvoorbeeld een complete stretchset kopen waarmee je veel geld bespaart omdat je ze niet los hoeft te kopen. Als je een set wilt kopen, kies je simpelweg een set met een doorsnede die groter is dan de huidige die je gebruikt. Als je ergens tussen de groottes bent, kun je ook een extra losse taper bij de set kopen.

Een voorbeeld: je hebt een stretch van 6 mm en je wilt deze graag verder oprekken, maar de sprong naar 8 mm kan misschien wat te groot zijn om meteen mee te beginnen. Dan heb je nu de mogelijkheid om een losse taper van 7 mm te kopen naast je nieuwe stretchset. Daarnaast kun je ook nog een aparte taper van 9 mm erbij kopen.

De verschillende package deals

Je kunt je nieuwe taperset in verschillende kleuren en designs kiezen. De twee meest gekozen sets zijn die met rechte tapers en met spiraaltapers. Als je de rechte tapers wilt hebben, heb je de bijkomstige mogelijkheid om een exclusieve serie tapers uit chirurgisch staal te kiezen. Deze set is verkrijgbaar in meer groottes dan andere tapersets, hoewel er uit tapersets van andere materialen wel meer keuze is.

Wil je dan toch liever voor een spiraaltaperset kiezen, dan moet je er van bewust zijn dat deze bij 2 mm beginnen. Als je dus de kleinste maat, namelijk 1,6 mm nodig hebt, kun je ook een aparte taper in deze maat bijbestellen.

Ongeacht wat je keuze ook is, je kunt de sets ook mixen, waarbij je dan precies dezelfde kleuren krijgt die je ook bij de aanschaf van losse tapers kunt krijgen. Dit geldt natuurlijk niet voor sets met tapers van chirurgisch staal.

Als je meer over stretchen wilt weten, kun je naar onze informatieblog gaan om meer over dit thema te lezen. Daar vind je ook een gratis gids over dit onderwerp.