BODYMOD KERSTKALENDER

Elke dag een nieuwe aanbieding

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Name: Oorpiercingset van 14 karaats goud met opaalsteen

SKU: Barbell-178

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: 14 karaats goud

Kleur: Goud

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Het product dat je hier ziet, is voornamelijk bedoeld voor verschillende oorpiercings. Je kunt ze bijvoorbeeld heel leuk dragen in een rijtje van drie helixpiercings, waar de sieraden dan als een snoer van parels je oor sieren - de piercings hebben verschillende groottes. Als je geen drie gaatjes naast elkaar hebt, kun je ze natuurlijk ook gewoon in verschillende piercings gebruiken, zoals de tragus, helix of je oorlel. Er zijn vele mogelijkeheden!

Als je dit product aanschaft, ontvang je alle drie de sieraden die je op de productafbeelding hierboven kunt zien. De drie sieraden hebben gemeen dat ze van echt 14 karaats goud gemaakt zijn en dat de maten van de staven en de balletjes aan de uiteinden hetzelfde zijn. De maten kun je vinden onder de rubriek ''Extra informatie''. Wat dan weer verschillend is tussen de sieraden zijn de opaalstenen die aan de voorkant van de sieraden zitten. Deze meten 3, 4 en 5 mm. Het gaat hier echter niet om echte opalen, maar om synthetische opalen.

De opaalstenen worden op hun plaats gehouden met behulp van drie vangarmen, die de stenen van achteren vasthouden. De steentjes kunnen er dan ook niet uitvallen terwijl je de sieraden draagt. De opalen zijn niet geheeld rond, maar eerder koepelvormige, waarbij het vlakke deel van de koepel tegen de staaf zit.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!