NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusstaafje in vele kleuren met een steen uit opaliet

SKU: Nose-108

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Type edelsteen: Opaliet

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze onwijs mooie neusstaaf is verkrijgbaar in verschillende varianten, voor als je graag een makkelijk en mooi sieraad hebt, zonder daarvoor een compromis te hoeven sluiten. De neusstaaf is super makkelijk om in te doen en ook weer uit te nemen, en leent zich dan ook heel goed voor mensen die graag en vaak van neussieraad wisselen. Als je ervan houdt om je neussieraad met de outfit die je draagt of je humeur te laten matchen, dan is dit neusstaafje hier het perfecte sieraad. Het neemt slechts enkele seconden in beslag om van sieraad te wisselen, dus je kan op haastige dagen snel de deur uit.

Deze neusstaaf van chirurgisch staal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zwarte model is wel het meeste markante model te noemen, maar alle andere kleuren zijn ook heel mooi op hun eigen unieke manier. Kies je het glanzende model, dan heb je tevens de mogelijkheid om tussen een wit, blauw, groen of roze opaalsteentje te kiezen.

Opaliet is een geopaliseerde glansvorm die gemengd is met metaal, wat de mooie steen zijn schitterende glans geeft. Opaliet staat tevens ook bekend om de visualiserende competenties van de drager te bevorderen. Opaliet heeft daarnaast ook een stabiliserend effect op de gemoedstoestand van de drager.

Er zijn eigenlijk alleen maar hele goede redenen om deze super mooie neusstaaf aan te schaffen, dus haast je vandaag nog en kies jouw persoonlijk favoriet.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!