Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusstaaf van 14 karaats goud met vierkant steentje

SKU: Nose-172

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 3 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Vierkant

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe neusstaaf voor je neuspiercing en wil je graag dat het straalt van exclusiviteit? Dan is dit sieraad misschien wel iets voor jou
De neusstaaf die je op de productafbeelding hierboven ziet, is gemaakt van 14 karaats goud. Dit is meer geschikt voor sieraden dan bijvoorbeeld 24 karaats goud.

De staaf is ongeveer 6 mm lang en 0,8 mm dik. Op de voorkant van de staaf zit een kleine vierkante steen van 3 mm, die wordt vastgehouden door vier vangarmen, zodat de steen er niet uit kan vallen en kwijt kan raken. Aan de andere kant van het staafje zit een klein bolletje, als een soort veiligheidsballetje - deze zorgt ervoor dat de staaf niet uit je neus kan vallen terwijl je hem draagt.

De neusstaaf is verkrijgbaar in twee verschillende goudvarianten, maar beide modellen zijn 14 karaats. De ene is 14 karaats witgoud en de andere is 14 karaats goud. De witte variant is iets meer bescheiden, voor het geval dat je liever niet al te veel focus wilt leggen op je neuspiercing. De gouden variant zal dat zeker wel meer doen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!