KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Neusstaaf van 14 karaats goud met drie kleine steentjes

SKU: Nose-167

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Het neusstaafje dat je op de afbeelding hierboven ziet heeft de fijnste kleine steentjes, die op hun plek gehouden worden door het puurste 14 karaats goud. Ze liggen alle drie dicht op elkaar en vormen zodoende een kleine driehoekige bloemformatie met een klein goudknopje in het midden. Maar, og de drie steentjes samen op een bloemetje lijken of dat je er meer een drie-eenheid in ziet is helemaal aan jou natuurlijk.

Het neusstaafje is zoals gezegd gemaakt van 14 karaats goud. Het is niet van 24 karaats goud, wat ook een groot voordeel is aangezien 24 karaats goud een stuk zachter is. Dat betekent dan ook dat 24 karaats goud veel sneller beschadigd kan raken, dat het sneller kan buigen en dat er krasjes in kunnen komen. Het 14 karaats goud bevat ~0,58% zuiver goud. De rest is van andere materialen, om zo robuuster te worden. Met 14 karaats goud krijg je dus een sieraad dat veel weerbaarder en duurzamer (en uiteindelijk ook mooier) is dan 24 karaats goud.

Je kiest zelf of je het neusstaafje gemaakt wilt hebben van 14 karaats witgoud of van 14 karaats geelgoud. Beide varianten zijn echt 14 karaats goud, dus het is enkel de kleur die verschilt tussen de twee modellen. De lengte van de staaf is ca 6 mm en het meet 0,8 mm in dikte. Aan het uiteinde van de staaf zit een klein balletje, die slechts een fractie dikker is dan de rest van de staaf. Dit balletje zorgt er voor dat het sieraad niet uit je neus kan vallen terwijl je het draagt - het fungeert met andere woorden dus meer als een klein stopballetje in je neus.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!