KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Neusschroef van 14 karaats goud met hartjessteen

SKU: Nose-174

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Omschrijving

Houd je van exclusieve, schattige en elegante sieraden, en heb je toevallig ook een neuspiercing? Dan is het sieraad dat je op de afbeelding hierboven ziet, misschien wel wat je zoekt. Het is exclusief, aangezien het gemaakt is van 14 karaats goud. Het schattige aan dit sieraad zit in het kleine hartvormige steentje.

Het sieraad is een zogenoemde neusschroef, en heeft zijn naam te danken aan de vorm. Als het sieraad in je neus gemonteerd wordt, ''schroef'' je het er als het ware in. Dat klinkt misschien wat heftiger dan dat het eigenlijk is, maar als je het nog nooit eerder geprobeerd hebt, dan is het misschien ook wel een klein beetje lastig - maar, oefening baart kunst!

De neusschroef is verkrijgbaar in twee goudvarianten, namelijk 14 karaats witgoud en 14 karaats ''gewoon'' goud. Afgezien van de materiaalvarianten, zijn ze 100% identiek. Ze hebben beide een staaf van ongeveer 6 mm, een dikte van 0,8 mm en het schattigste kleine hartje van 3 mm op de voorkant. Het hartje wordt op zijn plek gehouden met behulp van vier kleine vangarmpjes, zodat het er zeker weten niet uit zal vallen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!