Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neusschroef uit 14 karaats goud met een opaalsteen

SKU: Nose-126

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 3 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Koop hier een mooie en vrouwelijke neusschroef die straalt van vrouwelijke elegantie. Deze mooie neusschroef is namelijk gemaakt van het puurste goud, en past dan ook perfect bij de kieskeurige en kwaliteitsbewuste vrouw. Het sieraad is verkrijgbaar in of wel 14 karaats witgoud of 14 karaats geel goud. Beide varianten zijn even mooi, met ieder zijn eigen en unieke look.

Een neusschroef is extra slim in het ontwerp, en vooral voor exclusieve sieraden zoals deze. Een neusschroef zit namelijk heel goed vast in je neuspiercing, en is veel veiliger dan een gewone neusstaaf. De neusstaaf moet je voorzichtig op zijn plek schuiven, waarna de schroef zicht geheel vlak op de binnenkant van de neus legt. Er zitten geen uitstekende delen aan de binnenkant wanneer je een neusschroef gebruikt.

Dit sieraad is bovendien uitgerust met een betoverend mooie opaalsteen in een mooie witte nuance, die het wonderschone ontwerp van het sieraad versterkt. De steen wordt vastgehouden door vier kleine vangarmen die het sieraad van achteren vast houden, zodat het blijft zitten waar het hoort.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!