NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neuspiercing uit 14 karaats goud met opaalsteen

SKU: Nose-148

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Af en toe wil je gewoon graag alle anderen overtreffen, en met dit sieraad heb je daar nu ook geheel de mogelijkheid voor, aangezien deze prachtige neuspiercing gemaakt is van echt 14 karaats goud en een prachtige opaalsteen heeft om het geheel af te maken. Het sieraad zelf is heel eenvoudig en elegant qua stijl, en zal zeker een hoop aandacht op zich vestigen, om de juiste redenen. Naast dat het gewoon schitterend is, onderscheidt dit sieraad zich ook nog van alle anderen vanwege het kwaliteitsbewuste en stijlvolle ontwerp.

De neusstaaf is voorzien van een zachte knik in het midden, en dit gaat er voor zorgen dat het sieraad veilig en zeker in je neus zal blijven zitten, zonder dat je daarbij een compromis hoeft te sluiten op de eenvoud van het ontwerp. Het sieraad is namelijk heel eenvoudig in en uit te nemen, ook als je even haast hebt.

Aan de voorkant van het sieraad zit de betoverende opaalsteen, welke op zijn plaats gehouden wordt door vier kleine vangarmen, die van achteren goede grip op de steen hebben. De steen is zodoende ook niet te los en is niet vast gelijmd, dus het kan er zeker weten niet af vallen.

Je kunt zelf kiezen tussen de twee modellen, beide gemaakt van het puurste goud. Het ene model is gemaakt van het klassieke 14 karaats geelgoud, terwijl het andere model gemaakt is van het wat meer bescheiden en toch stijlvolle 14 karaats witgoud.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!