KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing voor zwangeren met een gekleurde steen

SKU: Belly-407

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing voor zwangeren

Plaatsing: Navel

Lengte: 35 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Onderste balletje: 8 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Secundair materiaal: Chirurgisch staal

Totaallengte: 48 mm.

Omschrijving

Zwanger zijn hoeft niet te betekenen dat je je navelpiercing uit moet doen. Het is echter wel heel belangrijk dat je je standaard navelpiercing omruilt voor een zwangerschapsmodel. 

Een zwangerschapssieraad is wat je hier op de afbeelding kunt zien. Het onderscheidt zich van andere sieraden door de langere staaf en vooral door de flexibiliteit. Het vormt zich met de vormen van de groeiende buik mee.

Dit sieraad bestaat uit een ca. 35 mm lange staaf gemaakt van PTFE, wat ook nog eens een bijzonder allergievriendelijk en flexibel materiaal is. Bovenop bevindt zich een sluitbal en aan de onderkant zoals gewoonlijk een bal met een steen, waarvan je de kleur zelf kunt kiezen.

Aangezien de staaf van PTFE gemaakt is, kun je deze ook een klein beetje verkorten, tot het de passende lengte voor jou heeft. Dus als 35 mmm iets te lang is, pak dan een schaar of een scherp mes en kort het staafje tot de gewenste lengte en creëer met het balletje makkelijk een nieuw schroefdraad in het PTFE. Denk er alsjeblieft wel aan om de staaf niet te kort te snijden, want je kunt hem niet meer verlengen ;). Liever een beetje te lang dan te kort.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!