NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing van 14 karaats goud met gedetailleerde sleutel

SKU: Belly-104

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Onderste balletje: 6 mm.

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Key

Totaallengte: 53 mm.

Lengte van de hanger: 33 mm.

Omschrijving

Niets past beter bij de navel van een kwaliteitsbewuste vrouw dan deze royale sleutel van echt 14 karaats goud. Dit sieraad is uiterst gedetailleerd, met een gekroonde sleutel die toegang biedt tot een schatkamer aan sensuele geheimen.

De sleutel is bezet met kleine, transparante steentjes die langs de gehele sleutel naar beneden lopen. De steentjes schitteren als een hemel vol met sterren wanneer het licht er op valt. Onderaan kun je drie kleine, discrete tandjes zien, als onderdeel van het sleutel ontwerp.

Als we naar boven kijken naar de top van de sleutel, zien we drie grote, omgedraaide druppelvormige stenen, die samen de mooie kroon vormen. De steentjes zitten vast met behulp van kleine vangarmpjes, die de steentjes van achteren vast hebben, en er voor zorgen dat de steentjes blijven zitten waar ze horen.

De hele sleutel hangt als een loshangende hanger aan een klassieke gebogen staaf met een top en onder bal. Dat betekent dat het sleuteltje vrij kan bewegen met de bewegingen van het lichaam. Het sieraad ziet er dan zelfs nog eleganter uit wanneer het gedragen wordt.

Je kiest zelf of je graag een model wilt hebben in het klassieke geelgoud, of liever voor het wat meer bescheiden maar toch stijlvolle witgoud gaat. Ongeacht welke goudvariant je ook kiest, zowel de top bal als onder bal zijn versierd met een mooie, transparante steen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!