KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing van 14 karaats goud met een steenbezet anker

SKU: Belly-145

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Anker

Totaallengte: 44 mm.

Lengte van de hanger: 23 mm.

Omschrijving

Als je op jacht bent naar een nieuw sieraad voor je navelpiercing en tegelijkertijd ook graag een sieraad wilt hebben dat gemaakt is van een wat meer exclusief materiaal dan chirurgisch staal of titanium, dan kijk je nu naar het juiste sieraad. Als je dan ook nog eens echt affiniteit hebt met de zee en het maritieme leven, of je vindt het anker gewoon een mooi symbool, dan kan het al helemaal niet op.

Het hele sieraad dat je op de afbeelding hierboven ziet, is gemaakt van 14 karaats goud, met een klein ankertje als hanger. Het ankertje is volledig versierd met kleine, transparante steentjes. De anker meet ca. 19x12 mm en lijkt precies op een echt anker met zijn twee armen en transverse balken in de top, wat op een kruis lijkt.

De anker hangt onder een 6 mm grote steen in de onderkant van de staaf. Voor beide sieraden is de grootte samen met de kleur van de steentjes in de top- en onderbal hetzelfde. Het is aan jou of je graag de gewone, geelgouden variant wilt hebben, of toch liever voor de rustiekere witgouden variant gaat. Beide varianten zijn natuyrlijk van echt 14 karaats goud gemaakt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!