Navelpiercing uit titanium met twee steentjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,90
Productbeschrijving
Details

Deze navelpiercing is gemaakt van titanium, wat het beste is dat je kunt krijgen qua piercingmaterialen.
Je kunt het piercing sieraad zelfs gebruiken als je piercing nog niet volledig geheeld is, of als je last hebt van nikkelallergie. Je kiest jouw gewenste lengte van 12 mm, 10 mm, 8 mm of de kleinste lengte van 6 mm.Extra informatie
Extra informatie
Artikelnummer Belly-70
Aantal eenheden 1 stuk
Staafdikte 1.6 mm.
Materiaal Titanium
is het item gelijmd? Ja
Balgrootte 5 mm.
Onderste balletje 8 mm.
Retourneringsrecht Ja
Beoordelen
Klantenreviews (14)
Super mooie en vrouwelijke navelpiercing
Karakter
Ik heb deze piercing met transparante stenen gekocht. Het is super goed en ook vrouwelijk. Ik hou van dit sieraad, ik heb hem al in licht blauw en ik ben er heel gelukkig mee. Ik kan andere mensen ook echt aanbevelen om dit product te kopen :) Review door Nina M.
Super
Karakter
Super makkelijke bestelling, super snelle levering en alles was in orde.
Als ik iets kon veranderen zou ik wel groot balletjes willen hebben, zoals bij de 10 mm staaf
Review door Helle
Mooi, maar donkerder dan op de afbeelding
Karakter
Echt een mooi sieraad, toch is de kleur van het titanium wel donkerder dan op de foto Review door Simone
No problems
Karakter
Geen allergische reacties, snelle levering. Echt nice! Review door Julia
Zo mooi!!
Karakter
Ik heb het in rood besteld en het is echt heel mooi! Ik ga zonder twijfel nog eens bij jullie bestellen ! :) Review door Celia
Perfecte en neutrale piercing
Karakter
Echt een mooie en neutrale piercing.
Niet zo pompeus
Goed voor alledaags gebruik
Mooie extra details met het steentje in het bovenste balletje!
Goed om ook een tweede piercing er bij te kopen vooral je eens genoeg hebt van één kleur :)
Review door Julia
Een echte aanwinst!
Karakter
Ik heb dit sieraad met groene en transparante steentjes, en ik moet zeggen dat ik echt verliefd ben geworden op dit sieraad. Zoals anderen al gezegd hebben, zijn ze echt heel eenvoudig maar toch ook heel vrouwelijk
Natuurlijk verlang je alleen naar titanium als je zoals ik alleen het beste wilt dragen in je piercing! :)
Vijf grote sterren van mij!
Review door Julie
Super simpel en vrouwelijk sieraad
Karakter
Ik vind dit sieraad echt geweldig, aangezien het van super kwaliteit is en men ook een eenvoudig sieraad krijgt. Als je meestal niet zo van grotere sieraden houdt is deze toch wel heel goed. Ik heb hem in verschillende kleuren, zodat ik vaak kan wisselen want het is echt mijn favoriet! Ik wil het echt iedereen aanbevelen, vooral aan mensen zoals ik die net een nieuwe piercing hebben! :D Review door Amanda Frisch
Klasse sieraad!
Karakter
Het sieraad is eenvoudig, maar toch ook heel mooi en echt niet saai!
Je kunt de piercing in meerdere kleuren bestellen, en dat moet je ook zeker doen als je graag uit meerdere piercings wilt kunnen kiezen!
Je kunt deze piercing iedere dag dragen, aangezien het op geen enkele wijze stoort en goed zit, en ook niet in kleding blijft hangen!
Review door Anja Sigaard
Echt een mooie en originele piercing
Karakter
Voor mijn navelpiercing wil ik slechts het beste en het meest veilige, en dat is deze piercing. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand problemen heeft gehad met deze. Ik wil deze ook nog in andere kleuren bestellen :). Het stoort op geen enkele manier en het ziet erg gewoon heel vrouwelijk uit. Ik geloof dat iedereen deze piercing kan verdragen en daarnaast is het ook nog eens een heel duurzaam sieraad. Hij is mooi, eenvoudig, vrouwelijk, aangenaam en duurzaam - echt een topsieraad! Review door Mette Wiebke Hansen
Prachtig sieraad
Karakter
Hij is eenvoudig en mooi en past bij iedereen.... Gewoon de allermooiste piercing! Review door Jade
Mooie piercing
Karakter
Ik heb vanochtend deze piercing van jullie ontvangen en ik willen alleen even zeggen dat hij echt prachtig is. Ik houd van deze blauwe steentjes. Review door Hannah
OMG
Karakter
OMG het is gewoon het mooiste sieraad dat ik ooit in mijn piercing heb gehad. Ik ga zeker weer eens bij jullie iets kopen! (: Review door Mallemaus
Werkelijk mooie piercing
Karakter
Ik heb deze mooie piercing bij jullie besteld en ik vind hem zo mooi met die lichtblauwe steentjes :)
Werkelijk goede service bij jullie en een snelle levering. Ik ga zeker weer eens bij jullie bestellen :)
Review door Karina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Navelpiercing uit titanium met twee steentjes
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Karakter
Foto's van klanten

Ontvang een kortingscode van 10% op je volgende aankoop bij ons als je een foto van één van onze aangekochte producten naar ons doorstuurt.

Als je een product bij ons gekocht hebt, heb je misschien wel zin om dat aan andere mensen te vertellen en dan kan je hier drie foto's van je producten uploaden. Gaat het om sieraden, stuur dan foto's op waarop het duidelijk te zien is dat je die draagt.
We wijzen er wel op dat het natuurlijk de bedoeling is dat anderen je sieraden ook kopen, stuur dus alleen goede foto's door.

Voor elke geschikte foto sturen we je per mail een kortingscode op van 10% op je volgende aankoop.

Verzending

Wij bij BodyMod.nl houden van gelukkige en tevreden klanten die een goede ervaring aan hun bestelling overgehouden hebben. Daarom bieden we onze klanten een snelle levering en een retourperiode van 30 dagen. De enige voorwaarde is dat de goederen niet uit hun originele verpakking genomen zijn, omdat we gebruikte sieraden nu eenmaal niet opnieuw kunnen verkopen.
Als je vòòr 15.00 uur bestelt (maandag - vrijdag), dan verzenden we je bestelling dezelfde dag nog, zodat je je sieraden binnen twee à drie dagen al bij je thuis kan ontvangen. Bovendien verzenden we bestellingen vanaf € 20,- gratis
Al onze goederen worden in een gewatteerde envelop verstuurd, zodat je niet thuis hoeft te zijn om je bestelling te ontvangen. De postbode kan je bestelling gewoon in je brievenbus achter laten. Het voornaamste is dat je je adres tijdens je bestelling correct hebt doorgegeven.

Heb je nog vragen over je levering of teruggave van goederen, dan kan je ons te allen tijde contacteren. Wij staan voor je klaar via ons contactformulier - Wanneer je contact met ons opneemt in verband met je bestelling, vermeld dan je bestelnummer, want zo vinden we je sneller in het systeem terug.

Customer Product Images

Upload images for this product