KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Navelpiercing uit 14 karaats goud met vijf stenen

SKU: Belly-113

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Omgekeerde navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: 14 karaats goud

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Omschrijving

Hier hebben wij een werkelijk prachtige navelpiercing uit echt 14 karaats goud voor mensen die veel waarde hechten aan echte kwaliteit en stijl. Deze navelpiercing heeft het ''top-down'' design, wat vooral voor omgedraaide navelpiercings geschikt is. Bij een omgekeerde navelpiercing zit het piercingsgaatje onder de navel, in tegenstelling tot een normale navelpiercing, waarbij het gat boven de navel zit.

Het kan werkelijk een uitdaging zijn om mooie navelsieraden voor omgekeerde navelpiercings te vinden. Daarom is het ''top-down'' design een geniale oplossing. Hier is namelijk de onderbal af te schroeven, in plaats van de topbal, zoals bij de meeste sieraden het geval is. In dit concrete geval betekent het dat dit sieraad met de vijf mooie stenen onderin de navel zal zitten wanneer je een omgekeerde navelpiercing hebt. Als je een normale navelpiercing hebt, zullen de stenen direct in de navel zitten.

Je kunt dit multifunctionele sieraadstuk in twee verschillende kleuren bestellen. Wij hebben de klassieke, transparante variant en de roze variant; beide zijn super mooi.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!