BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing uit 14 karaats goud met vele stenen en een harthanger

SKU: Belly-199

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Balgrootte: 4 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Totaallengte: 42 mm.

Lengte van de hanger: 23 mm.

Omschrijving

Hier zie je een werkelijk mooie en exclusieve navelpiercing van 14 karaats goud, waarbij er absluut geen compromis is gesloten op welk aspect dan ook. Het sieraad bestaat uit een eenvoudige staaf met een top bal en onderbal, die beiden zijn versierd met een mooie, transparante steen. Aan het sieraad hangt een unieke hanger die luxe ademt.

De mooie hanger, die onwijs gedetailleerd is uitgevoerd, is een ware oase aan weelderige motieven en mooie, glinsterende stenen. De hanger is gevormd als een dubbel hart met een verzameling aan kleine, uitgesneden patronen en kleine ''haakjes'', die ook uit hetzelfde stuk materiaal gevormd zijn. Vijf van de kleine haakjes zijn zo gevormd dat ze helemaal gesloten zijn. Daardoor kunnen de vijf transparante, druppelvormige steentjes los aan het sieraad hangen, en zijn het zelf eigenlijk ook extra kleine hangertjes.

In het bovenste hartje zit een grote en mooie transparante steen die natuurlijk precies matcht bij de rest van de steentjes in het sieraad. Het is een fantastisch sieraad om in je navelpiercing te hebben hangen. Met dit sieraad ontvang je luxe wat al het geld waard is. Dus als jij iemand bent die alleen het beste van het beste wilt hebben, dan heb je dat nu hier gevonden.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!